#1 In Cactus Schoenen Klantenbeoordeling = 9,8 Gratis Thuisbezorgd & Retour
Vragen? Gebruik de Chat!

VOUROC STOPT ER MEE (DEFINITIEF) --> VANDAAG OPHEFFINGSUITVERKOOP: 1+1 GRATIS OP ALLES (JE ONTVANGT AUTOM. KORTING IN JE WINKELWAGEN.. OP = OP)

Met trots delen wij dat Vouroc geselecteerd is als finalist voor de Amazon Launchpad Innovation Awards 2023! Een enorme eer en erkenning van ons streven naar innovatie in duurzame mode.

Mocht je ons niet kennen, we stellen ons graag even voor.

Wij zijn Jochem en Joran - de oprichters achter Vouroc. Ons avontuur begon toen we een behoorlijk gat ontdekten in de modewereld, waar duurzame materialen niet hun volledige recht kregen. We zijn de uitdaging aangegaan om een beter alternatief te creëren voor producten die dagelijks gebruikt worden: schoenen.

Hoe pakken we dat aan? We maken waanzinnig duurzame schoenen met behulp van cactusleer en gerecyclede materialen. Op die manier houden we onze schoenen diervriendelijk. Door het gebruik van cactus hebben de schoenen niet alleen een negatieve CO2-voetafdruk (pun intended :-)), maar ze hebben ook slechts 85 keer minder water nodig voor productie in vergelijking met traditioneel leer. Stijlvolle schoenen staan centraal bij Vouroc. Gecombineerd met duurzaamheid, comfort en betaalbaarheid zijn we erg trots op onze producten.

Onze missie? Een wereld waarin onze kinderen kunnen genieten van mooie schoenen zonder de aarde te belasten met een vervuilende mode-industrie.

*Onze Schoenen: Duurzaam, Stijlvol en Comfortabel*

Onze schoenen zijn stoer, stijlvol en gaan lang mee zonder concessies te doen aan esthetiek of kwaliteit. We hebben ze grondig getest en ze voldoen aan dezelfde normen als traditioneel leer. Het bovenste deel is gemaakt van flexibel cactusleer, en de zool, veters, stiksels en binnenzool zijn allemaal vervaardigd uit gerecyclede materialen. ‘

En het beste moet nog komen: onze klanten vertellen ons dat onze nette schoenen zo comfortabel zijn als sneakers. Dat is nog eens win-win!

Ondanks dat de we de Amazon Launchpad Innovation Awards niet gewonnen hebben, is de selectie als finalist niet alleen een erkenning voor ons fantastische team, maar ook voor jullie, onze geweldige community die ons blijft ondersteunen.

Uiteraard staan we nog maar aan het begin van wat Vouroc te bieden heeft. Blijf ons volgen om voor ontwikkelingen op het gebied van stijlvolle schoenen die ook nog eens goed zijn voor de planeet!